Boehringher Ingelheim inverteix 11 milions d'euros en el seu hub digital de Sant Cugat

La multinacional farmacèutica pretén convertir-se en líder digital dins de la indústria


  • Comparteix:

Vista aèria de la farmacèutia Boeringher Ingelheim de Sant Cugat / Foto: Boehringher Ingelheim

Vista aèria de la farmacèutia Boeringher Ingelheim de Sant Cugat / Foto: Boehringher Ingelheim

La multinacional farmacèutica Boehringher Ingelheim invertirà 11 milions d'euros en el seu hub de serveis de màrqueting digital de Sant Cugat, establert l'any 2018, i el qual dona servei a tots els centres de l'empresa a escala mundial. L'objectiu de Boehringher és convertir-se en líder de la innovació digital dins de la indústria farmacèutica i ser un lloc estratègic per a la companyia a escala global.

El hub digital focalitza els seus esforços en desenvolupar projectes innovadors enfocats en la millora contínua de la multinacional en àrees com l'automatització i mesurament de campanyes, gestió d'actius digitals i integració de dates i serveis de gestió d'aprenentatge. Després d'observar els resultats obtinguts al llarg d'aquests quatre anys de funcionament, Boehringher Ingelheim hi ha afegit serveis relacionats amb el rendiment digital, mesurament i personalització web, habilitació i optimització de la cerca i operacions mediàtiques.

La companyia va obrir aquest centre de serveis digitals l'any 2018 amb 5 professionals i, des d'aleshores, la plantilla ha incrementat fins a les 39 persones. El centre preveu un creixement del 24% de la seva plantilla en els pròxims tres anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.