El funk acompanya ara el pícnic musical dels Jardins del Monestir

Els Jardins del Monestir acolliran l'1 de juny el Pícnic Funk

Cultura

Publicat el 17/abr/14 per Adrià Rocha

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) portarà l'1 de juny als Jardins del Monestir la iniciativa 'Pícnic Funk' a partir de les dotze del migdia, amb els grups The Risas, Fam de Funk i Cool tha Sac. Als jardins, de dotze del migdia a vuit del vespre, també es durà a terme la 3a 'Mostra d'Artesania Jove' organitzada pel Casal TorreBlanca.

El grup The Risas començarà el seu concert a la una del migdia. A continuació, a dos quarts de tres, actuarà Fam de Funk i després, a les quatre de la tarda tancarà la jornada Cool tha Sac.

El cantant de The Risas, Martí González, ha reivindicat, en declaracions a Cugat.cat, el paper de la música en directe i, en aquest cas, a l'aire lliure.

Martí González

És molt important que hi hagi molta música a l'aire lliure. Fa bo perquè sempre ve de gust veure algun grup tocant en directe

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La jornada és d'entrada lliure i comptarà amb servei de bar. L'organització, que convidarà a un vermut, emplaça els assistents a portar el dinar i estovalles per fer el pícnic.

L'Ajuntament ha dut a terme iniciatives semblants al Pícnic Funk com les tres edicions del Pícnic Musical i les Estovallades Pícnic de Festa Major, també, als Jardins del Monestir.