La cultura santcugatenca comptarà amb un nou mirall a la revista 'Artcugat'

Artcugat prepara el seu primer número

Cultura

Publicat el 9/des/12 per Nuria Alcalá

Una nova publicació amb denominació santcugatenca recollirà l'actualitat del teixit cultural local. Sota el nom d''Artcugat', els santcugatencs Adrià Chamorro i Carles de Gispert preparen el naixement d'una revista trimestral que donarà cabuda a les diferents manifestacions culturals de la nostra ciutat. Tot i que està en procés d'elaboració, la publicació ja compta amb presència a la xarxa i diferents continguts al calaix. Els editors d'Artcugat esperen que la revista sigui una realitat entre finals de gener i principis de febrer.

Una il·lusió i una inquietud cultural compartida han unit els santcugatencs Adrià Chamorro i Carles de Gispert en contra d'una conjuntura poc favorable a la premsa escrita. El resultat d'aquesta unió rep el nom d''Artcugat', una publicació trimestral que analitzarà les diferents mostres de cultura emmarcades a la nostra ciutat. A les seves pàgines hi tindran cabuda l'art, el teatre, la dansa i la cultura popular, entre d'altres.

La voluntat de millorar el reflex i l'impacte de la cultura que té lloc a Sant Cugat ha estat, segons Adrià Chamorro, el motor del projecte.

Adrià Chamorro

A Sant Cugat costa trobar un impacte cultural fora de les propostes a gran escala. Nosaltres ho volem abarcar tot.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot i presentar-se en format paper, els editors no obvien la importància de la presència a Internet. 'Artcugat' comptarà també amb una web que servirà de complement a la publicació, a més d'una presència a les xarxes socials que ja és activa. La revista preveu la seva irrupció en el ventall editorial local entre finals de gener i principis de febrer.