La Setmana Santa perjudicarą les vendes de Sant Jordi, segons els llibreters

Les llibreries ja pensen alternatives per compensar la baixada de vendes

Cultura

Publicat el 13/gen/11 per Quim Sala

La celebració de la diada de Sant Jordi el dissabte de Setmana Santa perjudicarą la venda de llibres a Sant Cugat. Segons creuen els llibreters de la ciutat, bona part de la ciutadania passarą la diada de Sant Jordi fora del municipi i estan convenēuts que la venda de llibres se situarą molt per sota dels śltims anys. Els llibreters han explicat a Cugat.cat que es reuniran en les properes setmanes per acordar propostes que els puguin ser beneficioses, entre les quals hi ha l'organització d'una setmana d'activitats culturals o l'ampliació de la diada de Sant Jordi a tot el cap de setmana.

Cugat.cat ha contactat amb les llibreries de la ciutat per saber quč pensen de les coincidčncies de Sant Jordi amb la Setmana Santa. Escoltem treballadors i propietaris de les llibreries Alexandria, Celler de Llibres, Paideia, Mythos i Pati de Llibres.

Llibreters de la ciutat

La Setmana Santa ens perjudicarą molt, la gent marxarą de Sant Cugat. / No hi haurą ambient, serą un desastre.

Your browser doesnā€™t support HTML5 audio



Els llibreters de la ciutat ja pensen en alternatives per intentar que la baixada de les vendes sigui el menys pronunciada possible. La imaginació, la publicitat i una ampliació dels dies de celebració són les propostes més repetides.

Llibreters de la ciutat

Caldrą la imaginació per allargar Sant Jordi tota una setmana. / Fer-ho diumenge no sé si sortiria bé. / Han de comprar el llibre abans de festes.

Your browser doesnā€™t support HTML5 audio






Els llibreters de Sant Cugat tenen previst reunir-se en les properes setmanes per decidir quines d'aquestes propostes tiraran endavant.