L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat porta obres de Brahms i Beethoven al Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 20/nov/09 per Núria Juanico

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat porta avui les obres més conegudes de Brahms i Beethoven al Teatre-Auditori. La formació, dirigida per Josep Ferré, compta per aquest concert amb la participació dels flautistes Vincent Lucas i Patrícia de No. Tant el director de l'Orquestra, Josep Ferré, com la solista Patrícia de No han subratllat que l'espectacle que presenten és difícil i està ple de virtuosisme.

El repertori de l'espectacle està compost per una obertura de Beethoven, una simfonia de Brahms i un concert per a dues flautes i orquestra de Franz Doppler.

El director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré, diu que aquest concert és el més emblemàtic de la música simfònica. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Ferré

És el concert més emblemàtic de la música simfònica. Els músics, com més treballem, més contents estem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La intèrpret de flauta travessera Patrícia de No ha explicat que és un concert difícil i que el pes de la música recau tant en els solistes com en l'orquestra.

Patrícia de No

Sobre l'escenari la música pot anar cap a qualsevol direcció. Aquesta és la part de dificultat afegida però també és el que fa brillar l'espectacle.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







El concert començarà a les deu de la nit i té una durada aproximada d'una hora i 45 minuts.