Marta Angelat participarā en un concert benčfic a favor de persones amb pluridiscapacitat

L'actriu santcugatenca Marta Angelat

Cultura

Publicat el 21/mai/09 per Marc Sala

L'actriu santcugatenca Marta Angelat participarā al concert benčfic 'Mou-te pels Quiets' el mes vinent. Es tracta d'un espectacle basat en els textos del llibre 'Quiet' on el periodista Mārius Serra narra els set primer anys de la vida del seu fill, afectat d'una encefalopatia. El concert comptarā amb la presčncia de cantants, periodistes i actors que interpretaran les canįons i les lectures.

La sala gran de l'Auditori Nacional de Catalunya acollirā el 14 de juny el concert benčfic 'Mou-te pels quiets', una iniciativa que preten recaptar fons per les fundacions Nexe i Guimbarda, dedicades a l'atenciķ als pluridiscapacitats.

Diverses personalitats llegiran fragments del llibre de Mārius Serra, que anirān acompanyades per les actuacions musicals de Nina, Pau Riba i Els Pets, entre d'altres i l'humor de Tricicle.

La santcugatenca Marta Angelat hi posarā el seu gra de sorra amb alguna de les lectures i ha aclarit que l'objectiu, a més de recaptar fons, és que la gent passi una bona estona.

Marta Angelat

Es pretén que sigui un acte lúdic i que la gent es diverteixi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La llibreria Bertran de Barcelona exposarā a partir del 28 de maig un recull de fotografies on apareixen els participants d'aquesta iniciativa solidāria tots amb cadires de rodes.