L'Ajuntament i la Fundació Victòria dels Àngels promouen conjuntament la lírica

Cultura

Publicat el 26/nov/08 per Marc Sala

L'Ajuntament i la Fundació Victòria del Àngels col·laboren per apropar la lírica i l'òpera a la ciutat i aprofundir en la formació dels alumnes. Aquest és l'objectiu del conveni de col·laboració signat aquest dimecres, que s'emmarca en la voluntat de rellançar l'Escola Municipal de Música i les seves activitats. L'aportació del consistori es tradueix en una dotació econòmica de 9.000 euros.

La col·laboració permetrà la celebració de diferents concerts, ampliar l'oferta formativa de l'escola de música i un nou impuls a la pàgina web de l'entitat. El portal, que porta un any en funcionament, rep una mitjana de 50.000 visites al mes d'usuaris d'arreu del món, i ara es vol ampliar creant una comunitat virtual i la possibilitat de descarregar-se música.

L'alcalde, Lluís Recoder, explica la finalitat del conveni.

Lluís Recoder

El conveni retorna a la ciutat amb concerts i participació a les activitats de l'escola.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La presidenta de la Fundació Victòria dels Àngels, Helena Mora, detalla quins són els valors que pretén transmetre l'entitat.

Helena Mora

La Fundació fomenta la formació i transmet la manera de ser músic de Victòria dels Àngels.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






L'Escola de Música Victòria dels Àngels està esdevenint un referent a nivell mundial en l'apartat de dicció, un dels elements més destacat de la soprano.