Els Gausacs, quarts a la jornada de dissabte del Concurs de Castells

Els Castellers de Sant Cugat han sumat 2.115 punts després de descarregar el 4 de 8, el 7 de 8 i el 2 de 7


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat han fet aquest cap de setmana la millor actuació de la temporada. Ha estat a Tarragona, en la jornada de dissabte del Concurs de Castells, on els Gausacs han quedat quarts, amb 2.115 punts. Ho han aconseguit descarregant el 4 de 8, el 7 de 8 i el 2 de 7. El certamen ha aplegat 300 camises verdes que, tot i la il·lusió, saben que la colla pot arribar més amunt; de fet, han intentat descarregar dos cops el 2 de 8 amb folre, però no ho han aconseguit. 'Sabem que costa, però sabem que el podem fer', ha avançat el president de l'entitat, Víctor Biete.

L'èxit dels Gausacs no es mesura només pel resultat assolit a la Tarraco Arena Plaça, sinó també per la implicació dels membres de la colla. "Hem picat pedra, hem transmès il·lusió", ha dit Biete sobre la convocatòria, i assegura que "això és el començament".

Quant al 2 de 8 amb folre, confia que el podran descarregar "més endavant". Dos intents que han deixat els camises verdes amb la sensació que s'han quedat "a un pas d'alguna cosa més", en paraules del cap de colla, Santi Pie. Amb tot, creu que els Gausacs tornen de Tarragona amb "un plus de confiança" i amb una injecció de "ganes i il·lusió".

Una castellera celebrant un castell al concurs de Castells de Tarragona

Una castellera celebrant un castell al concurs de Castells de Tarragona / Foto: ACN (Jordi Borràs)



Membres dels Castellers de Sant Cugat

Membres dels Castellers de Sant Cugat / Foto: ACN (Jordi Borràs)



La classificació de dissabte

Els Castellers de Lleida han guanyat la jornada de dissabte del Concurs de Castells, gràcies al 2 de 8 amb folre que han carregat en cinquena ronda, a més del 7 de 8 i el 3 de 8 sumant un total de 2.375 punts. En segona posició s'ha situat la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau amb el primer 5 de 8 del seu historial, un castell que els del barri tarragoní han acompanyat del 3 i el 4 de 8 aconseguint 2.345 punts. Els Castellers de la Vila de Gràcia han obtingut el tercer lloc amb el 2 de 8 amb folre carregat i el 3 i 4 de 8 (2.135 punts). A la quarta i cinquena posició han arribat els Castellers de Sant Cugat amb 2.115 punts i els Sagals d'Osona amb 2.010 punts.

Dues castelleres de Sant Cugat celebrant una de les construcció feta al Concurs de Castells de Tarragona

Dues castelleres de Sant Cugat celebrant una de les construcció feta al Concurs de Castells de Tarragona / Foto: ACN (Jordi Borràs)




Víctor Biete

Hem picat pedra, hem transmès il·lusió. Això és el començament. Sempre que els demanem, podrem comptar amb ells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.