El Petits Camaleons, un festival per a la canalla que mira de tu a tu els grans esdeveniments

La 13a edició ha batut rècord d'assistència, amb noms com Antònia Font, The Tyets i Miki Núñez al cartell


  • Comparteix:

Sant Cugat rep sovint l'apel·latiu de 'ciutat dels nens' i ha revalidat el títol. El festival Petits Camaleons ha aplegat aquest cap de setmana 10.000 persones al Teatre-Auditori i l'entorn de l'equipament, amb un cartell amb noms destacats com Miki Núñez, Buhos, The Tyets i Antònia Font. Una 13a edició que ha batut tots els rècords d'assistència i que, per a l'organització, demostra que es troba a l'altura dels grans festivals del país: 'La gent aposta no pel cartell, sinó pel Petits Camaleons', ha celebrat el director de la iniciativa, Albert Puig.

L'edició d'enguany ha estat la primera que s'ha quedat sense entrades. Malgrat això, Puig ha refermat que l'organització defuig un "creixement en volum". És a dir, prefereixen que se celebri durant més dies que no pas organitzar concerts amb més aforament. "No volem que la gent estigui incòmoda", ha subratllat Puig.

La canalla és la veritable protagonista del Petits Camaleons, però també és cert que els familiars que els acompanyen també gaudeixen de valent. "Estem creant i fidelitzant públic", ha dit l'alcalde, Josep Maria Vallès, que celebra que la marca del festival va lligada al nom de la ciutat.

Un repte

Per als artistes, actuar davant del públic infantil és quelcom desafiant i estimulant. "Els nens són reals: si s'avorreixen, deixen de ballar", ha reflexionat un dels caps de cartell, Miki Núñez. Els Ginestà han assistit al Petits Camaleons per segon cop i, si per ells fos, hi tornarien cada any. "Ens encanta tocar per a infants, s'haurien de fer més concerts en aquest horari", ha assegurat la membre del duet de Sant Andreu Júlia Serrasolsas.

També han repetit The Tyets, que han parlat sobre la part tècnica: "Són bolos molt compactes i intensos", ha dit el membre d'aquest grup Oriol de Ramon. De fet, els concerts duren mitja hora i estan adaptats tècnicaments per a la canalla.

Els infants fan de periodistes

Cugat Mèdia ha col·laborat un any més amb el Petits Camaleons, dinamitzant les rodes de premsa on la canalla fa de periodista i pregunta allò que vol als artistes. Enguany hi han participat Ginestà, The Tyets, Miki Núñez i Figa Flawas. Aquestes trobades s'han publicat íntegrament al perfil d'Instagram de Cugat Mèdia.






Miki Núñez / Ginestà / The Tyets

Els nens són reals, si s'avorreixen deixen de ballar. / Ens encanta tocar per a infants. S'haurien de fer més concerts en aquest horari. / Són bolos molt compactes i intensos.

Albert Puig

Cada vegada més la gent aposta no pel cartell, sinó pel Petits Camaleons. Això és de les coses més difícils.

Josep Maria Vallès

Estem creant i fidelitzant públic. Hi ha una cosa bonica que és anar a un concert amb els pares. Així tindran l'hàbit d'anar a concerts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.