La segona part de la ‘Casa en flames’ podria ser una realitat

En una roda de premsa la santcugatenca, Emma Vilarasau ha confessat que li agradaria repetir el paper

Una imatge de la pel·lícula 'Casa en flames' / Foto: Sábado Películas

Cultura

Publicat ahir per Acn

La segona part de la pel·lícula 'Casa en flames' podria ser una realitat. La pel·lícula, protagonitzada per la santcugatenca Emma Vilarasau ha aconseguit un gran èxit i s'hagi convertit en el film en català més taquiller de la història a l'Estat el director Dani de la Orden i el guionista Eduard Sola treballen en la seva continuïtat. En un breu text a 'X' Dani de la Orden ha anunciat aquest matí que 'Casa en cendres' s'està escrivint i més tard ha dit que per ara tenen idees sobre el projecte. Fonts consultades per l'ACN han explicat que De la Orden i Sola hi estan pensant, però de moment no hi ha res concretat. Per la seva banda, el guionista Eduard Sola ha explicat que no tenen dates sobre la taula i que han començat a buscar la història per aquesta segona part.

Vilarasau ha participat aquest dimarts en una roda de premsa de l’obra ‘Un matrimoni de Boston’ a La Villarroel. Preguntada per aquesta possible segona part, Vilarasau ha admès que li agradaria saber què li passa a la Montse després d’aquesta desfeta de família i també a tots els membres de la família. A més, ha confessat que li agradaria tornar a repetir en el paper.

‘Casa en flames’, dirigida per Dani de la Orden, es va convertir la setmana passada en la pel·lícula en català més taquillera de la història després d'estar tres mesos a la cartellera. El film, que encara està als cinemes, va acumular fins dijous passat a tot l’Estat 2.690.328 euros recaptats, segons dades de VerCine. A principis de mes, la pel·lícula ‘Casa en flames’, es va convertir en la pel·lícula en català més vista dels últims deu anys a Catalunya, després que l’haguessin visionat 270.599 persones.




DECLARACIONS

Emma Vilarasau

Sí, home, i tant que m'agradaria saber què passa, què li passa a la Montse després d'aquesta desfeta de família. I tant que m'agradaria, i tant!

Your browser doesn’t support HTML5 audio