Festival KM0: el rock de proximitat fa vibrar Sant Cugat

Els amants del rock i famílies s'han reunit per escoltar grups com Homes del Cap Dret i Koré


  • Comparteix:

El rock santcugatenc ha viscut aquest dissabte al parc de Can Vernet el seu gran dia amb l'estrena del Festival STC Rock KM0. Els amants d'aquest estil musical han gaudit d'un cartell que ha reivindicat el gènere a la ciutat amb grups com Homes del Cap Dret, Koré, Reultimatum, Golconda i Apuntador.

Els Homes del Cap Dret han inaugurat el festival amb cançons pròpies i homenatges a grups com El último de la fila amb el que han fet ballar els més veterans. Més tard, Koré i el seu punk-rock ha rebentat l'escenari amb molta canya i ironia.

Un dels organitzadors del festival, Arnau Serrallonga, ha explicat justificat la necessitat de tirar endavant la iniciativa: "Tenim moltíssimes bandes i moltes d'aquestes són de rock".

Al matí també s'han fet activitats familiars amb jocs, pintacares i un gran 'photocall' que ha fet sentir els més petits com autèntiques estrelles de rock.

El festival s'uneix a l'oferta de propostes musicals a l'aire lliure consolidades com el PunKugat i el StQBlack.


Arnau Serrallonga

Fer aquest festival, que és una primera edició, suposa primer de tot que hi hagi un nou espai a Sant Cugat, un festival inèdit de rock. I per què hem decidit fer-ho d'aquesta manera? Perquè a Sant Cugat tenim moltíssimes bandes, moltes d'aquestes són de rock. Són bandes locals i d'alguna manera o altre volíem portar això a la plaça de Sant Cugat també.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.