L'Orquestra Simfònica Sant Cugat fa una crida a tothom per viure la música en directe

L'agrupació ha presentat la programació de la temporada 2024-2025, amb set concerts al Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 21/setembre per Sergio Morales

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat fa una crida a la ciutadania perquè s'acosti al Teatre-Auditori a gaudir en directe de la seva música. 'S'ha de viure, és una gran sensació', ha reivindicat la presidenta de la Fundació Privada Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntós, en la presentació del curs aquest dissabte a la Sala Clavé de La Unió. L'agrupació musical oferirà set concerts simfònics (amb les seves xerrades prèvies corresponents), així com quatre propostes d'orquestra de cambra.

Puntós ha celebrat que aquesta serà "una gran temporada, amb grans obres i músics". El tret de sortida el marcarà la Simfonia de Saint-Saëns, l'11 d'octubre al Teatre-Auditori. El concert de Nadal de Valsos i Danses i el de Sant Jordi no falten en una programació que anirà més enllà de l'equipament santcugatenc; l'agrupació, com ja és habitual, també oferirà concerts en altres municipis d'arreu del país.

Quant als escenaris, la regidora de Cultura, Núria Escamilla, ha avançat que, quan estigui enllestit, el Teatre de La Unió també podrà ser escenari de la Simfònica. També ha posat de manifest el suport que l'Ajuntament fa a l'agrupació, però creu que s'ha d'anar més enllà i, per això, ha apel·lat el públic habitual de l'orquestra: "Hem de proclamar als quatre vents que som fans". Així, confia que el boca-orella serveixi perquè el veïnat que fa menys anys que viu a la ciutat també s'acosti a gaudir de la Simfònica en directe.

CONSULTA AQUÍ LA PROGRAMACIÓ DE LA TEMPORADA 2024-25 DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA SANT CUGAT




DECLARACIONS

Flora Puntós

Convido tothom, que enlloc de quedar-se a casa, vagi al teatre. La música en directe s'ha de viure!

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Núria Escamilla

Hem de ser fans de la Simfònica. Que vingui més gent, que els nouvinguts sàpiguen que tenim una orquestra de qualitat que es diu Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio