El grup santcugatenc Partiperes busca accedir a la final del Sona9

La banda actua aquest dissabte al Mercat de Música Viva de Vic, en les semifinals del certamen que organitza Enderrock


El conjunt en una imatge promocional / Foto: Cedida

El conjunt en una imatge promocional / Foto: Cedida

El grup musical Partiperes, amb integrants de Sant Cugat, disputa aquest dissabte les semifinals del concurs Sona9. L'actuació és a les 18 h i s'inclou en la programació del Mercat de Música Viva de Vic. Els concerts d'aquesta fase queden enregistrats perquè el públic voti telemàticament, fins dimarts vinent, quin és un dels quatre finalistes del certamen. El jurat del Sona9 triarà els altres tres candidats per a la final, que tindrà lloc a la sala Luz de Gas de Barcelona el 16 de novembre.

En aquesta ronda, els semifinalistes han de fer dues proves: adaptar al català una cançó enregistrada per un altre artista i musicar un poema d'un autor proposat pel Sona9. Les dues proves es presentaran aquest dissabte, junt amb el repertori propi de cada artista.

Els altres semifinalistes són Àgueda Segrelles, Elape, Gavina.mp3, Genni Knows, Íster, Jost Jou, Makuka, Mon Joan Tiquat, Naia, Ouineta i Sordida. El guanyador del Sona9 gravarà un disc i rodarà un videoclip coordinat per Televisió de Catalunya i realitzarà una gira de concerts per Catalunya, entre altres premis.


TAMBÉ ET POT INTERESSAR