Els santcugatencs Partiperes, a la final del Sona9

El quartet ha guanyat amb un 33% la votació popular del concurs musical


El grup santcugatenc Partiperes en un concert anterior / Foto: Cedida (Instagram del grup)

El grup santcugatenc Partiperes en un concert anterior / Foto: Cedida (Instagram del grup)

El grup musical Partiperes, amb integrants de Sant Cugat, ha guanyat la votació popular del concurs Sona9, on competien tots els projectes semifinalistes d'enguany. Amb més de 2.800 vots, el que representa el 33% de les votacions, la banda vallesana no només guanya el Premi Verkami, sinó que passa a la fase final del concurs. La darrera fase, on competiran contra altres tres finalistes que escollirà el jurat i que anunciaran en els propers dies, es tancarà en un concert el dissabte 16 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona.

Seguits de Partiperes, i amb molta diferència de vot, la banda barcelonina Gavina.mp3 i la cantant gironina Jost Jou (tots dos amb un 12% dels vots), han quedat just per darrere del grup santcugatenc.



El concert final i el premi

La fase final està composta d'un concert el 16 de novembre i d'altres proves anteriors que el jurat avaluarà de cara a la final en directe. La 24a edició del Sona9 atorga més de 50.000 euros en guardons, que incloen el Premi Sona9, el Premi Joventut, el Premi Èxit i el Premi Revelació -per als quatre primers classificats-, a més del Premi Cases de la Música -seleccionat entre els 12 semifinalistes- i el Premi Verkami per Votació Popular, que ja ha aconseguit Partiperes. Aquest premi consisteix en 1.000 eurps en material musical i una campanya de micromecenatge.

El Sona9 està organitzat pel Grup Enderrock, 3Cat i la Generalitat de Catalunya, amb el patrocini d'Estrella Damm i el suport del Ministeri de Cultura del Govern d'Andorra, la Fundació SGAE i l'AIE.


TAMBÉ ET POT INTERESSAR