El Celler de Llibres fa tres recomanacions literàries per gaudir aquest estiu

Fantasia, distopia i, fins i tot, una guia per gaudir de les pluges d'estrelles centren les propostes


  • Comparteix:

Les tres recomanacions per aquest estiu del Celler de Llibres / Foto: Cugat Mèdia

Les tres recomanacions per aquest estiu del Celler de Llibres / Foto: Cugat Mèdia

El Celler de Llibres apropa les recomanacions infal·libles per poder gaudir d'un estiu d'aventures i estrelles. Coincidint amb les pluges de Perseids, destaquen la lectura de Mark Wetmoquette 'Estrellas', una cronografia per les diferents constel·lacions. Per aquells que desitgen viatjar lluny, l'opció inqüestionable és 'Al Paraíso', d'Hanya Yanagihara, una història sobre un món distòpic on els sentiments i les emocions són predominants. I, finalment, per fer més amena la tornada a la tardor, recomanen la saga de fantasia d'un imprescindible a la llibreria, Brandon Sanderson amb, 'L'Arxiu de les Tempestes', que enguany publicarà el cinquè llibre.


Recomanacions d'estiu

  • 'Al Paraíso', d'Hanya Yanagihara
  • Una autora que va meravellar amb 'Tan poca vida', i que en aquest descobreix un món distòpic, arrencant-lo des del 1893 i portant-nos fins al 2093. On els sentiments i les emocions són predominants, un llibre amb una certa duresa, però que apassionarà els amants de la bona lectura.

  • 'Estrellas', de Mark Westmoquette
  • Coincidint amb les llàgrimes de Sant Llorenç, l'assaig 'Estrelles' de l'editorial Akal és un indispensable d'aquest estiu. Una obra dividida en dues parts: per una banda, el llibre; i per l'altra, unes targetes amb les constel·lacions per poder reconèixer-les durant les nits clares d'estiu.

  • 'Palabras radiantes', de Brandon Sanderson
  • Brandon Sanderson és, actualment, l'autor referent del gènere de fantasia. I ara és el millor moment per començar la sèrie de 'L'Arxiu de les Tempestes'. De fet, enguany es publica el cinquè llibre d'aquesta sèrie, que tanca el primer arc.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.