Música i naturalesa a la Font del Rabassalet

La Comissió de Festes de les Planes ha ofert un concert gratuït a l'aire lliure

La font del Rabassalet s'ha convertit en un escenari

Cultura

Publicat el 16/juny per Alex Suárez

La música acústica i els sons de la naturalesa s'han barrejat aquest dissabte al Concert a la Font del Rabassalet de les Planes. L'espectacle gratuït ha convidat el públic a gaudir d'un entorn rehabilitat i amb un ambient relaxat ideal per als apassionats de la música i les activitats a l'aire lliure. Els protagonistes han estat els integrants del curs de guitarra grupal del Casal de les Planes i els músics Pol Térmens i Sergi Pita, amb Camilo Jara tancant l'acte.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Cugat Mèdia (@cugatmedia)



Des de la Comissió de Festes de les Planes organitzen l'activitat i expliquen com serveix per mantenir en bon estat la font: "La font realment estava plena de brossa i mig abandonada i aquesta activitat ha estat una forma de poder-la mantenir. Un cop a l'any la venen a netejar per fer aquesta activitat i la veritat és que se li dona un ús que abans no es feia", destaquen.


DECLARACIONS

Carol

La font realment estava plena de brossa i mig abandonada i aquesta activitat ha estat una forma de poder-la mantenir. Un cop a l'any la venen a netejar per fer aquesta activitat i la veritat és que se li dona un ús que abans no es feia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio