La investigació d'un robatori: la febre dels 'escape room' arriba als joves de Sant Cugat

Com cada any, l'Oh!ficina Jove de Sant Cugat organitza Escape Rooms per als joves santcugatencs per tal d'amenitzar les festes de Nadal


  • Comparteix:

Els Jardins del Monestir han acollit aquesta proposta lúdica per a joves / Foto: Cugat Mèdia

Els Jardins del Monestir han acollit aquesta proposta lúdica per a joves / Foto: Cugat Mèdia

Ser detectiu durant unes hores o enxampar un bruixot són alguns dels papers que han pogut fer els joves santcugatencs en els diferents 'escape rooms' que s'han preparat enguany amb motiu de les activitats nadalenques. Una activitat organitzada per l'Oh!ficina Jove que ha aplegat una seixantena de participants, en cadascun de les dues propostes realitzades fins ara. Els joves de Sant Cugat han pogut gaudir d'un joc que incentiva el treball en equip i resoldre un misteri en un ambient lúdic als Jardins del Monestir.

L'"escape room" d'aquest dijous està organitzat per Tot Jugar i l'objectiu de la partida era resoldre un robatori. Des de l'empresa catalana, Martí Lucas ha explicat com aquesta proposta enfocada a un públic jove també permet "interactuar amb possibles sospitosos que es troben i interpreten un paper en viu i se'ls pot interrogar".

Una activitat que sovint es troba en espais tancats, però que com bé explica Lucas, cada cop més, "els escape rooms han trencat les parets". De fet, amb 'El cas del collaret robat' es juga amb això de "no estar en un espai reduït" amb els diferents enigmes i claus repartides per la part del darrere del Monestir i permeten que "fins a 10 equips de 5 o 6 jugadors puguin estar simultàniament".

Aquesta activitat organitzada per l'Oh!ficina Jove ha retornat als Jardins del Monestir després de dos anys realitzant-se al Parc Jove de Nadal. Des de l'entitat municipal, Maria Romero i Vera Giró, han remarcat que "els joves s'ho estan passant molt bé i que acaben molt contents en finalitzar l'activitat". Romero ha afirmat que aquesta activitat "funciona molt bé, tenen bona acollida i la gent s'ho passa molt bé" i que per això es va duent a terme cada any per les festes de Nadal.







Martí Lucas

Cada cop hi ha més propostes de joc d'enginy a l'estil d'Escape Room però sense la necessitat d'estar tancats en un espai reduït



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.