Cèlia Cernadas publica 'Fora de focus', un llibre de cròniques humanes per entendre els conflictes del món

La periodista santcugatenca fa un recull d'històries que ha conegut en els seus viatges com a corresponsal de Catalunya Ràdio


  • Comparteix:

La periodista santcugatenca Cèlia Cernadas, durant una entrevista a Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

La periodista santcugatenca Cèlia Cernadas, durant una entrevista a Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

La periodista santcugatenca Cèlia Cernadas publica el llibre 'Fora de focus. La vida a les perifèries del món', un recull de cròniques humanes per entendre els grans reptes i conflictes del món. Durant les dues darreres dècades, Cernadas ha viatjat a diversos països per cobrir conflictes com la guerra a Ucraïna, la desigualtat de classes a Amèrica Llatina, el llegat de l'esclavitud i el racisme als Estats Units i les conseqüències de l'emergència climàtica a la costa del Senegal. En aquests viatges, en què ha treballat com a corresponsal de Catalunya Ràdio, Cernadas ha descobert històries humanes que ara ha plasmat en aquest nou llibre.

Cèlia Cernadas, extreballadora de Ràdio Sant Cugat, ha estat cap d'Internacional de Catalunya Ràdio en dos períodes diferents, a més de corresponsal a Washington. Ara Pausa edita el primer llibre de Cernadas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.