Cugat Mèdia torna a regalar entrades per al Mystique Le Grand Cirque

La companyia és a Cerdanyola del Vallès fins al 25 de setembre


  • Comparteix:

Cartell de Mystique Les Grand Cique

Cartell de Mystique Les Grand Cique

Cugat Mèdia regala 20 entrades dobles per anar a veure Mystique Le Grand Cirque, instal·lat fins al 25 de setembre a la gran carpa blanca de Can Xarau, a Cerdanyola del Vallès. Per participar-hi, només cal enviar un correu electrònic a concurs@cugat.cat indicant el nom i un telèfon de contacte. Les entrades són vàlides per al dia 23 de setembre a les 19.30 h. Aquest dijous 22 de setembre informarem als guanyadors i guanyadores a través del correu electrònic.

Aquest espectacle ve per primera vegada a Cerdanyola després d'haver passat per Barcelona. Segons Ricardo Rossi, director artístic de Mystique Le Grand Cirque, a l'espectacle s'hi pot trobar "molts riures i molta alegria". A més, compten amb "grans protagonistes del Circ del Sol" i de "talent shows internacionals".


Ricardo Rossi

El que es trobarà la gent és riure molt, molta alegria. I, els nostres protagonistes que són els grans artistes del Circ del Sol i dels majors Talent Shows internacionals del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.