Can Ninot engega la nova temporada aquest cap de setmana

L'obra 'La rateta presumida' serà la primera a representar-se, aquest dissabte (18 h) i diumenge (12 h)


  • Comparteix:

La representació de 'La rateta presumida' / Foto: Can Ninot

La representació de 'La rateta presumida' / Foto: Can Ninot

Can Ninot posa en marxa la nova programació aquest cap de setmana amb l'obra 'La rateta presumida'. Així, cada dissabte a les 18 h i diumenge a les 12 h, aquest espai, 'el teatre més petit de Catalunya', acollirà propostes per als més menuts.

El següent cap de setmana portarà a l'escenari 'Els tres porquets' i l'1 i 2 d'octubre representaran 'Un món de contes'. El cap de setmana del 8 i 9 d'octubre és el torn d''El Patufet' i el del 15 i 16 d'octubre, arriba 'El petit príncep'. La temporada acabarà amb 'La castanyera', que s'interpretarà els dies 22, 23, 29 i 30 d'octubre.

El director de Can Ninot, Tian Cusidó, espera tenir una "bona acollida" amb els espectacles d'aquesta temporada. A més, desitja que "s'acostin molts infants joves" en aquest "primer any de normalitat postpandèmica".

Les entrades, ja disponibles, costen 7,5 euros i són gratuïtes per als menors de 18 mesos. Es poden comprar a la seva pàgina web.


Tian Cusidó

Esperem tenir una bona acollida, com sempre, amb els espectacles que proposem amb els espectacles que siguin de temporada. Que s’acostin molts infant joves, també, en aquest primer any de normalitat. Sembla que serà tot normal després de la pandèmia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.