El Teatre-Auditori s'omple de la música més solidària

Aquest diumenge s'hi ha celebrat el 15è concert solidari del Rotary Club


  • Comparteix:

L'inici del concert, al Teatre-Auditori / Foto: Cugat Mèdia

L'inici del concert, al Teatre-Auditori / Foto: Cugat Mèdia

El Teatre-Auditori ha estat aquest diumenge a la tarda l'escenari de la 15a edició del concert 'Música per a la solidaritat'. Es tracta d'una audició benèfica organitzada pel Rotary Club de Sant Cugat que aquest any destinarà la gran part dels seus beneficis a l'entitat Gilgal Solidari, dedicada a la inclusió social i laboral, especialment al barri de Sant Francesc. La resta, el 10%, es destinarà a les persones afectades per la guerra d'Ucraïna, tal com ha anunciat el president del Rotary Club de Sant Cugat, Francisco Giménez.



Pel que fa al vessant musical, la interpretació ha anat a càrrec de l'Orquestra de Cambra de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, dirigida per Josep Farré; l'Orquestra Moderna de Fusió, dirigida per Enric Mestre, i l'Orquestra Simfònica de Fusió, dirigida per Xavier Pagès. La direcció de la dansa ha estat de Laura Pérez-Osorino.

Giménez ha comentat que ha arribat al dia del concert amb molta il·lusió: "Des del setembre que estem treballant amb un comitè de persones. De fet, tot el Rotary Club de Sant Cugat, però un comitè de cinc o sis persones hem estat treballant de valent, i el concert és la culminació de tota aquesta feina. Hi ha molta il·lusió, molta voluntat, i moltes hores de feina".

L'espectacle també s'ha pogut veure per Cugat Mèdia.







Francisco Giménez

Molta il·lusió. Des del setembre que estem treballant amb un comitè de persones. De fet, tot el Rotary Club de Sant Cugat, però un comitè de 5 o 6 persones hem estat treballant de valent, i el concert és la culminació de tota aquesta feina. Hi ha molta il·lusió, molta voluntat, i moltes hores de feina, canvis...



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.