El Petits Camaleons arrenca amb un repàs dels grans èxits dels 10 anys de festival de la mà de Miquel del Roig

Per celebrar la primera dècada de vida, el festival ha creat un llibre infantil i una exposició pels carrers de Sant Cugat sobre la seva història


  • Comparteix:

Tret de sortida al festival per a famílies Petits Camaleons que, enguany, arriba a la 10a edició. L'acte inaugural d'aquest divendres ha ofert un viatge als grans èxits musicals de les darreres edicions del festival de la mà del cantant Miquel del Roig. Un concert especial que ha fet ressonar les tornades de cançons de Txarango, Els Pets, Catarres i Sopa de Cabra, entre altres. També s'ha presentat el llibre infantil que repassa els 10 anys d'història del Petits Camaleons.

Miquel del Roig s'ha mostrat molt agraït a l’organització per haver comptat amb ell per aquest primer concert especial de la 10a edició de la cita.

El director artístic del festival, Albert Puig, ha remarcat que Miquel del Roig "era la persona indicada" perquè és un artista capaç de tocar "40 cançons en una hora". En el concert d'aquest divendres, s'han pogut escoltar artistes que "s'han pogut veure durant els 10 anys del festival".

L'organització, com ha explicat Puig, encara aquesta nova edició amb "molt bones expectatives" perquè "la resposta del públic està sent extraordinària" i esperen aconseguir exhaurir entrades en totes les activitats i concerts del programa d'enguany.

Fent una mirada retrospectiva, el director artístic del festival veu "molta feina" feta, però també "molta il·lusió" de la gent i artistes que "s'han pujat al carro durant el camí". Si s'ha de quedar amb alguna cosa d'aquests 10 anys, és amb la "cara de felicitat" dels infants i les famílies.

De cara al futur, el festival es marca com a objectiu "seguir millorant" i poder ampliar la iniciativa per portar-la a més emplaçaments de Sant Cugat per aconseguir que "el festival arribi a tothom". A més, l"organització també vol seguir integrant associacions locals. Albert Puig ha assegurat que el Petits Camaleons mantindrà la seva filosofia. "És la que ens agrada i la que funciona", ha conclòs.

Programa d'activitats

25 de setembre
  • Concert-vermut al Celler Cooperatiu (12 h) amb el grup santcugatenc Llars que presentarà el seu darrer disc, 'Equilibris'.
  • Concerts per als més menuts a la carpa de l'Arborètum. A la sessió de matí (11 h) Dàmaris Gelabert i El Pot Petit. A la tarda (17 h) Xiula i The Penguins.


  • 26 de setembre
  • Concert-vermut al Celler Cooperatiu de l'Orquestra ReuSònica, a les 12 h. Fan música amb qualsevol objecte, des de rodes de bicicleta fins a taules de surf.
  • Concert especial d'aniversari a la carpa de l'Arborètum (18 h). 'Amb les cançons no s'hi juga', una coproducció amb el Festival Grec 2022 de Barcelona, que pujarà a l'escenari grans artistes catalans que interpretaran, al seu estil, cançons infantils.


  • De dilluns 27 a divendres 1 d'octubre
    Sessions educatives a escoles de Sant Cugat a càrrec de Xiula. A partir de la seva cançó, 'Mirada Estràbica, el grup trasllada a les aules el debat sobre la diversitat.

    29 de setembre
    Jornada professional a la Casa de Cultura (10 h) per analitzar si s'estan fent béles activitats relacionades amb el públic familiar.

    De dilluns 27 a dimecres 29 de setembre
    Concerts per a nadons de 0 a 3 anys a l'Aula Magna de l'Escola de Música Victòria dels Àngels.

    30 de setembre
  • Concert de música clàssica dels mestres de l'Escola de Música Victòria dels Àngels (18 h).
  • Mostra de cultura popular de Sant Cugat a la carpa de l'Arborètum (18 h).

  • 1 d'octubre
    La tradicional festa dels pares i mares al Teatre-Auditori amb els Manel, que presentaran el seu nou àlbum 'Per la bona gent' (21 h).

    2 d'octubre
    Concerts a la carpa de l'Arborètum, al Teatre-Auditori i al jardí dels Camaleons: Manel, Joan Miquel Oliver, Mishima, Clara Gispert, The Tyet, Porto Bello i concerts per a nadons. Entre les 11 h i les 19.30 h.

    3 d'octubre
    Concerts a la carpa de l'Arborètum, al Teatre-Auditori i al jardí dels Camaleons: Doctor Prats, Roba Estesa, Suu, Sense Sal, LilDami, Marala i concerts per a nadons. Entre les 11 h i les 19.30 h.

    Activitats paral·leles
  • Exposició sobre els 10 anys de Petits Camaleons que es podrà veure als carrers de Sant Cugat.





  • Albert Puig

    Mirant enrere, hi veig molta feina i il·lusió. Em quedo amb les cares de felicitat del públic.

    Miquel del Roig

    Ho he preparat una mica, això ho faig cada dia i per a mi és fàcil. Estic molt agraït de ser-hi.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.