La relaxació de les mesures sanitàries permet el retorn dels espectacles de titelles de Can Ninot

Després de dos ajornaments, la Casa de la Cultura acollirà l'obra 'Els follets i el sabater' el 28 i 29 de novembre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un espectacle de titelles / Foto: Can Ninot

Imatge d'arxiu d'un espectacle de titelles / Foto: Can Ninot

Can Ninot torna als escenaris aquest cap de setmana amb la representació de l'obra 'Els follets i el sabater', de la companyia convidada Teatre en Miniatura. Coincidint amb la reobertura de les activitats culturals, els titellaires proposen dues sessions -dissabte 28 a les sis de la tarda i diumenge 29 a les dotze del migdia- a la Casa de Cultura i garanteixen el compliment de les mesures sanitàries per frenar els contagis de Covid-19. Caldrà reservar les entrades obligatòriament a la web de Can Ninot i recollir-les des d'una hora abans al mateix equipament. L'entrada es farà de manera esglaonada, hi haurà un 50% d'aforament i l'ús de la mascareta és obligatori a partir dels tres anys.

L'entitat, que va haver d'aturar tota la programació a causa de la situació sanitària, reprèn d'aquesta manera l'activitat. La història del Quimet i la Maria, 'Els follets i el sabater', encarregats d'arreglar les sabates de la ciutadania de cara a les festes del poble, forma part d'una temporada carregada de contes clàssics que ara es comencen a reprogramar. Can Ninot també va haver d'ajornar la 5a Mostra de Titelles de Sant Cugat, que s'havia de celebrar el cap de setmana del 14 i 15 de novembre. L'esdeveniment està previst que tingui lloc durant el primer trimestre del 2021.

La representació d'aquest cap de setmana serà la primera de la programació de Nadal que Can Ninot té prevista fins al 3 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.