Desenes de persones tornen a manifestar-se a Sant Cugat per reclamar la independència de Catalunya

Els manifestants han circulat en fila índia des de la plaça de Lluís Millet fins davant l'ajuntament, on s'ha llegit un manifest


  • Comparteix:

Al voltant de 80 persones s'han manifestat a Sant Cugat aquest dissabte per reclamar la independència de Catalunya. La mobilització, organitzada per la delegació territorial de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) sota el nom 'Via per la Indepedència', ha travessat el centre de la ciutat des de la plaça de Lluís Millet fins a la plaça de la Vila, davant l'ajuntament. Seguint les mesures recomanades per evitar el contagi del coronavirus i portant mascareta, els manifestants han completat el recorregut en fila índia per garantir la distància de seguretat.

La manifestació ha posat el punt final amb la lectura d'un manifest a les portes del consistori que ha defensat la independència del país per posar fi a 'l'espoli fiscal de més de 16.000 milions d'euros', a un Estat que 'prohibeix el català', a 'les clavegueres de l'Estat' i a la 'corrupció de la família dels Borbons'. Els manifestants també han recordat que si els polítics no treballen per aconseguir la independència 'ho farà el poble'.

El coordinador de l'assemblea territorial de Sant Cugat, Francesc Salvador, ha explicat que el moviment independentista santcugatenc necessita reactivar-se i que per això continuaran organitzant actes per 'posar a peu de carrer' la seva reivindicació. Salvador, per altra banda, ha estat elegit membre del Secretariat Nacional de l'ANC, que ha elegit aquest dissabte Elisenda Paluzie com a presidenta de l'entitat.




Francesc Salvador

Ens hem de tornar a reactivar. Ja vam iniciar una concentració davant el Monestir. Vindran més accions per tornar a posar al carrer la nostra reivindicació, que és la independència de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.