Classe col·lectiva de la pianista santcugatenca Cristina Casale aquest dissabte

Els alumnes podran treballar amb la concertista els passatges amb els quals tinguin dificultats


  • Comparteix:

Classe col·lectiva amb Cristina Casale / Foto: Cedida (Autor: Ricard Rosselló)

Classe col·lectiva amb Cristina Casale / Foto: Cedida (Autor: Ricard Rosselló)

La concertista i pedagoga santcugatenca Cristina Casale ofereix aquest dissabte a la ciutat unes classes magistrals col·lectives de tècnica pianística per posar en comú i resoldre tots aquells reptes tècnics que es presenten en la interpretació d'una peça musical. El curs tindrà lloc a l'Escola Municipal de Música i Conservatori Victòria dels Àngels i està adreçat a alumnes actius, principalment de grau professional o superior i que podran treballar de manera individual amb Casale, i a alumnes oients. Els preus per als grups d'alumnes són de 80 per als actius i 50 euros per als oients.

El curs arrenca a les nou del matí amb la benvinguda a càrrec de la mateixa Cristina Casale i fins a dos quarts de dotze tindran lloc les classes. Les classes magistrals estaran formades per un màxim de vuit alumnes actius i la capacitat d'aforament de l'Aula Magna per a alumnes oients. Cada alumne actiu disposarà de 30 minuts per treballar amb Casale els passatges d'una o diverses peces amb els quals tingui dubtes o dificultat. Després d'un descans de mitja hora, de dotze a dues del migdia continuaran les classes i la jornada posarà punt final amb una ronda de preguntes per parts dels oients.

Els interessats poden inscriure's al curs enviant un Whatsapp al telèfon 640 060 986 o enviar un correu a mc@cristinacasale.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.