Els Catarres, Obeses, Quimi Portet i molts més tanquen avui el 7è Petits Camaleons

Obeses actua una vegada més davant dels més menuts / Foto: Obeses

Cultura

Publicat el 7/oct/18 per Sergio Morales

La música de Quimi Portet, Xiula, Els Catarres, Obeses, Roba Estesa i Buhos sonarà aquest diumenge al Teatre-Auditori i a l'entorn de l'equipament en l'última jornada del 7è Petits Camaleons. El festival musical per a infants ofereix dos actuacions de mitja hora de cadascun dels intèrprets. Les activitats, arrenquen a dos quarts de dotze del migdia i acabaran a dos de set de la tarda, amb un descans al migdia.

El festival està pensat per als menuts, però això no vol dir que els acompanyants adults no s'ho puguin passar d'allò més bé. El director del Petits Camaleons, Albert Puig, explicava al 'Molta Comèdia' de Cugat.cat que per a l'organització és 'una obsessió' oferir una proposta equilibrada per a tots els públics.

Els horaris canvien segons el tipus d'entrada. Aquells que disposin del passi verd han de consultar aquesta taula, els que tinguin el vermell, aquesta altra. Finalment, l'abonament senzill, el lila, permet assistir a aquestes actuacions.

El hijo del flaco, Xeic!, Toni Xuclà, Joan Masdéu i Maio de Sal són alguns dels nom que completen l'oferta musical d'aquest diumenge.


DECLARACIONS

Albert Puig

No volíem que els pares s'ho passessin bé i els nens no, ni viceversa. Això era una obsessió.

Your browser doesn’t support HTML5 audio