El Sang Cugat tanca tres dies de festival amb una jornada per a tots els públics

Cartell de la iniciativa

Cultura

Publicat el 29/set/18 per Pau Vázquez

El Sang Cugat tanca avui tres dies d'activitats amb una jornada carregada de propostes per tots els públics. Un joc infantil, la presentació de llibres i curtmetratges de gènere negre i la cloenda del festival marquen la fi d'una edició que ha tornat a la ciutat després de dos anys sense celebrar-se.

Programació
El joc 'Qui ha matat el Cèsar? Un crim literari' encetarà l'última jornada del festival a les onze del matí. L'activitat va dirigida a tota la família i especialment als més petits de la casa.

A les dotze del migdia serà el torn de la segona presentació de llibres del festival: Montse Sanjuan amb 'Anna Grimm. Memòria Mortal'; Margarida Aritzera amb 'La filla esborrada'; Xavier Zambrano amb 'Lleugera sang'; i Esther Vila amb 'La bossa de seda'.

Una altra de les novetats de l'edició d'enguany serà la la conferència 'Converses amb Pedrolo' a càrrec de la comissària de l'any Pedrolo, Anna Maria Villalonga. L'activitat anirà seguida del dinar temàtic 'Dinar Pepe Carvalho', en honor al personatge de l'escriptor Manuel Vázquez Montalbán.

A la tarda serà el torn de les darreres activitats de la jornada i del festival. A les cinc serà el torn dels curtmetratges 'Operación preferente', de Roger Comella i Carles Velat; 'Fugit', de Marta Bayarri; i 'Cunetas', de Pau Teixidor.

Per acabar, a les sis de la tarda hi haurà una marató de 'masterclasses' i com a cloenda, Jordi Ojeda i Irene Solanich explicaran en una conferència les sèries de gènere negre que més han marcat la pantalla.