160 alumnes de l'Arnau Cadell reivindiquen la joventut amb 'Tots dansen' al Teatre-Auditori

L'espectacle forma part del 'Sant Cugat Balla'

Cultura

Publicat el 2/mai/18 per Sergio Morales

L'escenari del Teatre-Auditori ha servit aquest dimecres de llenç perquè uns 160 alumnes de l'institut Arnau Cadell reivindiquessin la joventut i expressessin els seus sentiments i sensacions a través de l'expressió corporal. Ho han fet amb l'espectacle 'Tots dansen', inclòs en les activitats del Dia Internacional de la Dansa, que per quart any consecutiu ha arribat a l'equipament. El muntatge és fruit del treball durant setmanes de l'alumnat, que ha après a treballar en equip i a comprendre els companys 'd'una manera diferent'.

La directora artística i coreògrafa de 'Tots dansen', Inés Boza, ha reconegut la dificultat de treballar amb tants ballarins i ha subratllat la importància que puguin expressar-se a través de la dansa.

Inés Boza

Som molts, a l'escenari i l'energia dels joves hi és. Parlem del que som i del que volem ser.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els alumnes han abordat valors com el treball en equip o l'empatia des d'una òptica diferent a l'habitual. Ho han explicat els estudiants Alejandra Colomer i Aleix Marès.

Alumnes

Hem après a ballar, a treballar en grup. / Et relaciones amb diferents persones ballant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El director del centre, Josep Lluís Serrano, ha explicat que l'objectiu de la iniciativa és treballar conceptes que no es poden treballar en el dia a dia.

Josep Lluís Serrano

Durant aquests quatre anys hem millorat. Treballem emocions i coses que des del punt de vista curricular no s'acostumen a veure tant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



'Tots dansen' forma part del 'Sant Cugat Balla', el programa d'activitats local del Dia Internacional de la Dansa.