El Cor Vivaldi, nova cita del Cicle de música sacra coral del Monestir


Temes relacionats

Camerata confia que el Pla Director de la Música Clàssica rellanci el Cicle de Música Sacra (27/mai/17)


  • Comparteix:

Camerata, en una actuació al Monestir

Camerata, en una actuació al Monestir

El 6è Cicle de música sacra coral del Monestir, organitzat per Camerata Sant Cugat, convoca els santcugatencs, aquest divendres al temple, per veure el Cor Vivaldi. A les nou del vespre, 'Música divina laudes' es desfermarà al Monestir sota la direcció d'Òscar Boada. Peces romàntiques i clàssiques per a la lloança divina es donaran la mà en aquesta proposta en què col·labora la parròquia de Sant Pere i l'Ajuntament. La vetllada recapta l'entrada en benefici de Càritas.

El programa incorpora 'Ave Maria' de Brahms i '3 motets opus 39' de Mendelssohn en la primera part, i 'Vesperae pro Festo Sancti Innocentium' de Michael Haydn, germà petit de Joseph Haydn, en la segona. L'actuació compta amb l'orgue d'Arnau Farré i el piano de Boada, que també n'és el director.

El director de la Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies ha explicat que el segell del Cor Vivaldi és 'originalitat i qualitat'.

Xavier Baulies

El Cor Vivaldi sempre ha portat programes molt originals i de molta qualitat per tant té les portes obertes de venir al Cicle de música sacra.


El Cicle de música sacra coral del Monestir continuarà el 20 d'abril amb la Coral Sant Jordi Director i la direcció d'Oriol Castanyer. El 18 de maig serà el torn de l'organitzadora de la iniciativa, Camerata Sant Cugat, sota la batuta de Baulies. El 8 de juny clourà el cicle amb el Cor de Cambra de Granollers i la direcció de Josep Vila i Jover.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.