Contes i māgia a la programaciķ de les biblioteques de Sant Cugat

Les activitats es realitzaran en les tres biblioteques de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Cultura

Publicat el 1/mar/18 per Clara Bardají

Els contes seran els protagonistes de la programaciķ de les biblioteques de Sant Cugat d'aquest marį. Els més petits podran gaudir de l'Hora del Conte que oferirā quatre sessions repartides pels tres equipaments: la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, la de Volpelleres Miquel Batllori i la de Mira-sol Marta Pessarrodona. Com a especial de Setmana Santa, proposen uns espectacles de māgia amb Borja Pérez i Joana Andreu.

Escolta-ho

L'Hora del Conte farā la primera sessiķ el 10 de marį. A la Marta Pessarrodona es presentarā el conte en anglčs 'Gina Ginger & Charlie Chives', a cārrec de Kids&Us. El cicle es traslladarā a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater el dia 17, on Ignasi de Muntanyola oferirā 'En bum i el llibre māgic de les fades'. L'última sessiķ tindrā lloca la biblioteca de Volpelleres i serā 'Els colors de l'arc de Sant Martí', a cārrec de Mōnica Risi.

Les tres biblioteques santcugatenques proposen una programaciķ especial de Setmana Santa per a final de mes: espectacles de māgia. La biblioteca Marta Pessarrodona oferirā el 27 a la tarda dues sessions d''En tus manos' amb Borja Pérez. Per altra banda, Joana Andreu presentarā la seva performance 'Moments māgics' el dimecres 28 a Gabriel Ferrater al migdia, i a Volpelleres a la tarda.

Més enllā d'aquestes propostes, a la programaciķ també trobem activitats de tecnologia a Cāpsula TIC i de cičncia a BiblioLab, un espai per a famílies amb nadons i diverses exposicions durant tot el mes.