El Voleibol Sant Cugat ha de plasmar el joc en resultats contra el Tenerife aquest dissabte

Imatge del partit de la setmana passada a Madrid / Foto: RFEVB

Voleibol

Publicat el 18/nov/16 per Pedro Miserachs

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat rep aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda l'avantpenúltim classificat a Superlliga femenina, l'Aguere Tenerife. Les santcugatenques són últimes amb zero punts en cinc jornades i esperen estrenar el marcador de victòries contra un rival directe per a la permanència.

Tret d'un parell de sets a casa contra l'Haro Rioja Volei, en la resta de partits les santcugatenques han donat la cara i han lluitat fins el final sense poder endur-se més que dos sets dels 12 que han disputat. El resultat són bones sensacions del joc, però zero punts a la classificació. És un fet que a poc a poc va pesant sobre un equip que necessita com sigui sumar els primers punts de la temporada.

El rival d'aquest dissabte, l'Aguere Tenerife, suma quatre punts a la classificació i no passa tampoc pel seu millor moment de la temporada. Les canàries han tingut una millor trajectòria i han aconseguit l'única victòria a la pista del Voley Playa Madrid, darrer botxí de les santcugatenques.