El DSV Volei Sant Cugat supera l'Emevé i segueix líder de la Lliga Iberdrola

Les santcugatenques continuen invictes amb una nova victòria (3-0) contra les gallegues


  • Comparteix:

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha superat (3-0) l'Emevé a la jornada 3 de la Lliga Iberdrola i continua líder invicte de la competició. Les santcugatenques han disputat un matx molt igualat davant un rival que ha competit en tot moment. Els tres parcials han estat molt ajustats (25-19, 26-24 i 25-21), però amb superioritat vermell-i-negra en els darrers moments de cada període. Les de Leo Passerine visiten la propera jornada la pista del Sayre canari, conjunt de la part baixa de la taula.

Continua la ratxa triomfal de les santcugatenques que estan completant un inici de lliga brillant. El conjunt edifica les victòries en un triangle màgic amb Berbel, Newsome i Gomi i amb un joc coral efectiu. Les vermells-i-negres han suat per guanyar el primer set per 25 a 19, però on més han patit ha estat en el segon aixecant un 19 a 21 per acabar imposant-se per 26 a 24.

Finalment, el tercer set ha estat més ampli amb el 25 a 21 final i amb un joc efectiu des de la xarxa. El tècnic de l'equip, Leo Passerine, molt satsifet amb el treball de l'equip.









Leo Passerine

Hem fet un gran treball davant un rival molt exigent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.