TENNIS TAULA: La UESC perd davant el líder, però continua la lluita per assolir la pemanència


  • Comparteix:

El primer equip de la UESC de tennis taula perd per 0 a 4 enfront el líder de la Primera Nacional, el Ripollet. A falta de quatre jornades per finalitzar la lliga, els palistes locals es marquen com a objectiu la permenència a la categoria. La propera jornada els de Benet Moreno s'enfronten a l'Èpic de Terrassa, segon classificat.


El conjunt de tennis taula de la UESC no ha donat la sorpresa aquest cap de setmana. Com esperaven els propis palistes locals l'enfrontament davant el líder va ser impossible de guanyar. El Ripollet és un conjunt molt fort que només ha perdut 6 punts en tota la lliga.
Enric Bosch.

Enric Bosch




Només resten quatre jornades per acabar la lliga i els de Benet Moreno estan convençuts que poden mantenir la categoria un any més, tot i els alts i baixos que han tingut aquesta temporada degut a les lesions i a la falta de jugadors.

El primer repte es presenta aquest cap de setmana a les instal·lacions de l'Èpic de Terrassa, conjunt que ocupa la segona posició a la taula de classificacions. Tot i la superioritat dels egarencs, Enric Bosch assegura que tenen possibilitats d'endur-se la victòria.

Enric Bosch




El palista juvenil Fran Castillo serà dubte fins l'últim moment ja que no sap si podrà assistir a l'enfrontament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.