TENNIS TAULA: La UESC cau davant el Barcino i continua en zona de descens


  • Comparteix:

El primer equip de la UESC de tennis taula cau derrotat per 1 a 4 davant el Barcino, un rival directe per la permanència. El nou fitxatge del conjunt juvenil de la UESC, Pau, va debutar amb el primer equip tot i que no va aconseguir puntuar. El proper cap de setmana els palistes locals es desplacen a Igualada.


Un dels factors que van propiciar la derrota de la Unió Esportiva Sant Cugat va ser que el Barcino comptava amb Josep Maria Palès, un jugador que ha estat varies vegades campió d'Espanya. El santcugatenc Enric Bosch va jugar i va puntuar tot i que encara arrossega molèsties físiques de la lesió a l'espatlla que va patir la setmana passada.
L'entrenador de la UESC, Benet Moreno, comenta el desenvolupament dels partits.

Benet Moreno

L'Enric, tot i que va jugar una mica lesionat, va fer el punt.


A les files del conjunt local va debutar Pau, un palista juvenil procedent del Bagà. L'entitat santcugatenca ha fitxat el jugador per a l'equip de Tercera Nacional, però mentre Enric Bosch tingui molèsties físiques jugarà amb el primer equip.

La propera jornada els palistes locals visiten l'Igualada, un rival complicat. Tot i així Moreno afirma que Enric Bosch no jugarà ja que prefereixen reservar-lo per d'aquí a dues setmanes davant l'Elios, un rival que es troba només un lloc per sota a la taula de classificacions. Una victòria davant l'Elios els allunyaria de la zona de descens.

Benet Moreno

És un equip complicat, però l'Enric no jugarà. Preferim que estigui bé per d'aquí a dues setmanes davant l'Elios.


Igualada - UESC, diumenge a partir de les onze del matí a Igualada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.