T.TAULA: Després d'una derrota davant el CN Tarraco, la UESC es prepara per acabar la primera volta


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat de tennis taula perd per 4 a 3 davant el Club Natació Tarraco en partit de lliga. Els santcugatencs van anar a remolc durant el partit davant un rival que els va posar les coses molt difícils. Amb aquesta derrota el conjunt local se situa sisè a la classificació general. Els palistes de la ciutat tornaran a competir el 8 de gener, en un partit a priori fàcil enfront el KI de Santiago.

La Unió Esportiva Sant Cugat de tennis taula cau derrotat en el partit de la darrera jornada de Primera Nacional contra el Club Natació Tarraco. El conjunt santcugatenc va jugar un partit molt renyit però l'equip rival va acabar imposant-se per 4 a 3. Bosch i Antón van haver de recórrer a un dels 4 jugadors juvenils de promoció de Tercera Nacional, Víctor Arrayos, per completar l'alineació. Després d'aquest desfeta l'equip santcugatenc es troba sisè a la classificació general.

L'integrant de la UESC de tennis taula, Josep Antón, parla de com es va desenvolupar el partit contra el Club Natació Tarraco.

Josep Antón

Va ser un partit molt renyit


Tot i que aquest any els resultats no són del tot bons degut a la falta d'un jugador de Primera, els palistes locals no perden les esperances en els seus futurs compromisos esportius.
El pròxim enfrontament serà el 8 de gener contra el K.I de Santiago, l'últim partit de la primera volta. Els palistes locals asseguren que serà una victòria fàcil perquè el K.I és un rival fluix i ha perdut tots els partits de la primera volta. Amb un triomf en el pròxim partit els santcugatencs enfilarien l'objectiu de la temporada que és mantenir-se a Primera Nacional.
Josep Antón.

Josep Antón

Aquesta temporada ens volem mantenir


Després d'aquest partit davant el Club Natació Tarraco els palistes locals descansaran a la lliga fins al 8 de gener, quan tornaran amb forces per enfrontar-se amb el K.I de Santiago.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.