TENNIS TAULA: La Uesc de tennis taula guanya el cuer de la categoria, l'Helios de Saragossa.

La UESC de tennis taula guanya per 1 a 4 l'últim classificat de la categoria, l'Helios de Saragossa. Els santcugatencs, molt superiors van demostrar, una jornada més, el bon estat de forma en què es troben. Amb aquesta victòria la UESC se situa quart a la classificació a l'espera de rebre demà el líder, el Ripollet.

Dels cinc partits que es van disputar, els jugadors de la UESC de tennis taula en van guanyar quatre. El matx que se'ls va resistir va ser el que jugava Roger de la Cuevas, que, encara tocat per una antiga lesió, no va poder amb seu rival, un contrincant que va aprofitar aquest fet per emportar-se el partit. La resta de l'enfrontament va estar marcat per la superioritat santcugatenca. El jugador de la UUESC, Enric Bosch, explica com van anar els partits.

Enric Bosch

Només hem perdut el partit del Roger de las Cuevas. Estava lesionat i això li ha afectat.

Com ens ha avançat Enric Bosch, l'Helios està mirant de fitxar algun jugador. A la seva agenda hi ha el nom d'un jugador argentí. Bosch creu que, pel que es va veure en els diferents partits, l'Helios és un conjunt molt fluix que si no és reforça tindrà molts problemes per mantenir-se en la categoria.

Enric Bosch

Si no fitxen algun jugador ho tindran molt difícil per mantenir-se.

Amb aquesta victòria la UESC de tennis taula està quart a la taula classificatòria, empatat a punts amb el Falcons de Sabadell i demà dimecres s'enfronta el líder, el Ripollet.
El nou rival no ha perdut cap partit i és, per les seves xifres, el millor equip de la categoria.
Bosch diu que serà molt complicat guanyar, però intentaran fer-li front.

Enric Bosc

Serà molt difícil ghuanyar al líder de la categoria.

Esperem que els santcugatencs puguin donar la sorpresa de la jornada i guanyar el Ripollet.