Tennis Taula: La UESC sorprèn i derrota al Barcino


  • Comparteix:

Els palistes de la Unió Esportiva Sant Cugat de Tennis Taula derroten contra pronòstic al Barcino per un 4 a 2 a la segona jornada de lliga. L'equip local, en aquest cas, integrat per Josep Anton, Enric Bosch i Albert Gràcia, va saber aprofitar la baixa del jugador estrella de l'equip rival, Josep Maria Palès. La propera cita pels palistes de la ciutat és el proper cap de setmana davant de l'Igualada.

El Barcino era, a priori, un conjunt molt difícil de guanyar degut al seu jugador estrella, Josep Maria Palès, nou vegades campió d'Espanya. Tot i així, Palès no va poder jugar i això va donar més possibilitats als santcugatencs.
L'alineació de la UESC va estar formada per Josep Anton, Enric Bosch i el juvenil Albert Gràcia, que va debutar a la categoria en el lloc de Roger de las Cuevas.
Els palistes locals van començar perdent dos a zero, però van saber reaccionar imposant-se en els quatre últims enfrontaments, com explica Enric Bosch.

Enric Bosch

"Vam començar perdent els dos primers partits"


La propera jornada de lliga pels locals serà el pròxim cap de setmana davant l'Igualada. El partit es preveu molt igualat ja que l'equip de l'Anoia té jugadors amb un nivell similar als de la UESC. Enric Bosch comenta que l'alineació serà un factor clau per aconseguir la victòria.

Enric Bosch

"L'Igualada és un equip molt semblant al nostre"


Amb la victòria davant el Barcino, els palistes de la ciutat han agafat confiança per afrontar el compromís del proper cap de setmana davant l'Igualada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.