Tennis Taula: La UESC inicia la lliga amb una derrota davant el Bàscara per 2 a 4


  • Comparteix:

El primer equip de la Unió Esportiva Sant Cugat de tennis taula cau derrotat davant el Bàscara per 2 a 4 a la primera jornada de lliga. Els vermell-i-negres perden davant un conjunt que compta amb ex jugadors de Divisió d´honor. Els de Benet Moreno disputen la propera jornada a la pista del Barcino.

L'enfrontament entre el Bàscara i els palistes locals va estar marcat per la igualtat, però finalment els rivals es van endur la victòria per un 4 a 2. Enric Bosch, jugador de la UESC de tennis taula, analitza la desfeta marcada pel debut de Roger de las Cuevas i per Josep Anton, que va perdre en el partit clau de la jornada.

Enric Bosch

"El Bàscara té un jugador estranger de gran qualitat"


La propera jornada de lliga s'ha avançat i els de Benet Moreno jugaran divendres a les 7 de la tarda a la pista del Barcino. El mateix Bosch comenta que serà un enfrontament molt dur, ja que el rival compta amb Josep Maria Palès, un jugador que ha estat nou vegades campió d'Espanya.

Enric Bosch

"El Barcino compta amb Josep Maria Palès"


El proper divendres a les 7 de la tarda els palistes locals tenen una cita amb el Barcino.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.