Tennis Taula: Els palistes de la UESC superen amb nota l'Open de Catalunya


  • Comparteix:

El palistes santcugatencs de la UESC Roger de las Cuevas i Enric Bosch amb un tercer lloc i Josep Antón setè fan una bona actuació a la primera fase a l'Open de Catalunya de tennis taula. Els jugadors locals continuen preparant-se per a l'inici de la lliga el proper 10 d'octubre quan rebran al Bàscara.

La primera fase de l'Open de Catalunya es va disputar al pavelló Reina Elisenda de Barcelona i va aplegar jugadors de gran nivell ja que és puntuable pel rànquing català. En categoria juvenil van participar-hi els santcugatencs Albert Gràcia, que va ser eliminat al quedar tercer de grup, i Roger de las Cuevas, que va perdre a semifinals davant el campió del torneig. Tot i així De las Cuevas va guanyar el partir decisiu per aconseguir la tercera posició, tal i com comenta Josep Anton, jugador de la UESC de Tennis Taula

Josep Anton

Roger de las Cuevas va perdre a semifinals


Amb la tercera posició De las cuevas aconsegueix l'ascens i podrà jugar la segona i la tercera fase de l'Open de Catalunya en categoria absolut.
Diumenge va tenir lloc el torneig absolut on els santcugatencs Enric Bosc i Josep Anton es van enfrontar a quarts de final. Bosc es va endur la victòria, tot i que va perdre a semifinals davant el campió absolut.
Josep Anton fa una valoració de la seva actuació i assegura que està satisfet amb la setena posició.

Josep Anton

Estic molt satisfet amb la meva actuació


Els palistes locals es preparen per a l'inici de la lliga el proper 10 d'octubre a casa davant el Bàscara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.