Tennis Taula: La UESC organitza amb èxit el torneig Forero


  • Comparteix:

El torneig forero de tennis taula es disputarà l'any vinent en un lloc cèntric de l'Estat després de l'èxit que ha tingut aquest cap de setmana a Sant Cugat. El poliesportiu de la Rambla del Celler ha acollit aquesta competició amb més de trenta jugadors. Palistes de Múrcia i València s'han desplaçat fins a la nostra ciutat.

El vencedor del torneig forero de tennis taula organitzat per la Unió Esportiva Sant Cugat d'aquest any ha estat un palista de L'Hospitalet de Llobregat que jugava sota el nick de Dicks forever. El jugadors no participaven amb el seu nom de pila sinó que ho feien a través del nick que utilitzen al fòrum.

Un dels seus organitzadors, Josep Anton, valora positivament l'experiència.

Josep Anton

Ha estat una experiència molt maca i hem conegut molta gent. El millor de tot ha estat el dinar que s'ha allargat fins tard.


Després de veure els bons resultats d'aquest any, Josep Anton espera repetir l'any que ve augmentant els nombre de participants foranis.

Josep Anton

L'any que ve es farà amb més temps i en un lloc més cèntric perquè vingui més gent d'arreu de l'estat.


Així doncs l'any que ve s'espera que el torneig forero de tennis taula creixi en nombre de paticipants de tot l'estat i d'aquesta manera fer una competició amistosa on el principal objectiu sigui conèixer gent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.