Roger Martínez i Martina Benito, satisfets amb els subcampionats d'Europa sub-18 de rugbi-7

Els dos santcugatencs tanquen una bona temporada quedant-se prop de l'or europeu en perdre les respectives finals contra França

Roger Martínez i Martina Benito, jugadors de la selecció espanyola de Rugbi 7, subcampions d'Europa / Foto: Cedida

Rugbi

Publicat dimecres per Marc Lladó

Roger Martínez i Martina Benito, jugadors del Club Rugby Sant Cugat, que formen part de la selecció espanyola sub-18 del rugbi-7, destaquen positivament els dos subcampionats d'Europa aconseguits. En els dos casos, tant la selecció masculina com la femenina van perdre la final contra França als campionats celebrats a Estrasburg aquest cap de setmana.

La selecció femenina va superar la fase de grups amb un ple de victòries contra Polònia, República Txeca i Bèlgica. A quarts va superar a Portugal (22-5), i a semifinals va vèncer a Irlanda per 22 a 12. La jugadora santcugatenca, Martina Benito, assegura que "estem molt contentes del treball que hem fet, i amb el resultat". Sobre la final, que van perdre per la mínima davant França (12-15), "va ser un partit molt difícil i va ser un resultat molt ajustat. Ho vam tenir a tocar", ha conclòs.

Medalla de plata també per l'equip masculí, que va tancar la fase de grups en segona posició. A quarts de final va superar també a Portugal (10-5), a semifinals va fer història en aconseguir vèncer per primera vegada a la poderosa Irlanda (12-7), i, a la final va perdre també contra França per 7 a 26. Roger Martínez valora positivament la plata europea obtinguda: "No podem estar més contents. Hem fet un treball esplèndid. Encara que sempre en una final vols quedar primer, però hem fet història i no es pot demanar que féssim més. Hem aconseguit grans coses." Aquesta medalla de plata europea masculina és la segona per a la història del rugbi a 7 espanyol.

Les dues promeses del Rugby Sant Cugat tanquen així una temporada rodona havent assolit altres fites amb el seu club com és el campionat de lliga del masculí, guanyar la Copa de la Reina, i l'històric pas a semifinals de la Lliga Iberdrola, en el cas del femení.








DECLARACIONS

Martina Benito

Estem molt contentes del treball que vam fer, del resultat i de la final contra França, que es va decidir per un resultat molt ajustat. Ho vam tenir a tocar"

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Roger Martinez

No podem estar més contents. És veritat que sempre en una final vols quedar primer, però el treball que hem fet és esplèndid i hem aconseguit una plata, que només s'havia aconseguit una vegada

Your browser doesn’t support HTML5 audio