El Rugby Sant Cugat es proclama campió de la Copa de la Reina

Les santcugatenques aixequen el títol estatal per segona vegada


  • Comparteix:

Rugby Sant Cugat, campiones de la Copa de la Reina / Foto: Cedida

Rugby Sant Cugat, campiones de la Copa de la Reina / Foto: Cedida

El Rugby Sant Cugat ha guanyat la Copa de la Reina del rugbi a 7, abans de disputar la final de la fase a Vila Joiosa, ja que el còmput global de puntuació de les tres sèries ja li ha estat favorable per proclamar-se campió. Aquest és el segon títol per a les santcugatenques d'aquesta competició estatal, que ja van aixecar el 2022.

Les blau-i-negres del rugbi a 7 guanyen la seva segona Copa Iberdrola en tres participacions. Les santcugatenques van ser campiones de la primera sèrie a Eibar (20 punts), subcampiones de la segona a Sant Cugat (18 punts) i han completat una sèrie espectacular a Vila Joiosa, superant àmpliament tots els rivals de fase de grups, vencent a semifinals al seu màxim perseguidor, el CRAT Rialta Seven per 31 a 7 i obtenint així el bitllet a la final, fet que els dona un marge suficient de punts com per aixecar el títol.

La final, novament contra el Majadahonda

Com va passar a la segona sèrie, jugada a Sant Cugat, s'ha vist les cares amb el Majadahonda a la final, i novament, noha pogut superar-lo (10-17). L'únic que hi havia en joc per al club santcugatenc era guanyar la final contra les madrilenyes per quedar líders de la tercera sèrie. En tot cas, el títol ja és seu.

Albert Casorrán, tècnic del conjunt santcugatenc, valora aquesta competició amb un excel·lent, en totes les fases del joc i potencial de les seves jugadores. Ha considerat també a Cugat Mèdia que la final tenia una doble vessant: una revenja esportiva contra Majadahonda (que no s'ha pogut efectuar) i les ganes de guanyar també aquesta seu i demostrar ser l'equip amb millor nivell.




Albert Casorrán

Hem tingut una semifinal de 10, com la resta de tornejos. Portem 17 partits, només n'hem perdut un i hem tingut un nivell excel·lent a la resta.

Albert Casorrán

A la final hi ha molts estimuls, un és un puntet de revenja amb el Majadahonda, i després el fet de voler demostrar que som el millor equip del torneig. Anem amb moltes ganes de guanyar a aquesta seu també i demostrar que el nostre nivell està per això



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.