Uns 130 jugadors disputen el 1r Torneig Internacional de Veterans del Rugby Sant Cugat

Imatge dels quatre equips al final del torneig / Foto: Jorge Martínez

Rugbi

Publicat el 23/set/17 per Pedro Miserachs

El Rugby Sant Cugat ha aplegat uns 130 jugadors en el 1r Torneig Internacional de Veterans, que s'emmarca dins els actes del 30è aniversari del club i que ha comptat amb la participació del Matusalem XV, el King's Pebrots de Barcelona, el Kwazulu Old Crocs nord-americà i el Diabolos belga. Al marge del torneig, que ha estat dominat per nord-americans i belgues, els assistents a la Guinardera han gaudit de bon joc i el tradicional tercer temps de germanor entre tots els equips.

El torneig s'ha jugat sota el reglament 'Golden Oldies' que limita els punts de contacte, la distància que es pot recórrer a nivell individual i també les 'touches' i 'melés'. Aquestes normes permeten que puguin competir jugadors d'edats compreses entre els 35 i 70 anys, com ha estat el cas del Torneig Internacional del Rugby Sant Cugat. El vicepresident del Rugby Sant Cugat, Emilio Gutiérrez, destaca l'ambient festiu del torneig.

Emilio Gutiérrez

Ha estat molt competit, molt emocionant i reflexa molt l'esperit d'aquest esport, amb gent de totes les edats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El torneig era de caire amistós, però qui l'ha dominat ha estat el Kwazulu Old Crocs nord-americà i el Diabolos belga, els dos conjunts internacionals de la cita.