Un gran Rugby Sant Cugat suma la tercera victòria de la temporada amb un gran joc

Rugbi

Publicat el 1/oct/16 per Pedro Miserachs

El Rugby Sant Cugat convenç davant els seus aficionats després de superar el RC L'Hospitalet (32-19) a la tercera jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els d'Arturo Trenzano han fet un gran segon temps, han esborrat del camp els rivals i, a més, han aconseguit el punt de bonus ofensiu.

Els de Sant Cugat s'han avançat amb un xut a pals d'Iñaki Berasategi que han neutralitzat els riberencs amb una marca després d'una intercepció de Francisco Nicolás Eusebio. En el primer temps, no hi ha hagut un dominador clar i tots dos equips han tingut bons minuts. Les marques han arribat per totes dues bandes mitjançant Matías Sanfélix pel Sant Cugat i Jerónimo Berruezo per l'Hospitalet, aquesta última després d'una gran intercepció sobre la línia de marca i recorrent tot el camp. Al descans, s'ha arribat 8 a 12 per als visitants.

En el segon temps, el Rugby Sant Cugat ha ajustat les línies i ha aconseguit la remuntada amb marques d'Alejandro Goldjanek, Iñaki Berasategi i Àlex Alonso i amb un bon joc de totes les línies. Els visitants han pogut acostar-se en el marcador amb una nova marca de Shenguelia, però no han pogut posar en perill el triomf local.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Arturo Trenzano, destaca el treball dels seus homes i la bona feina de la pretemporada que està donant els seus fruits.

Arturo Trenzano

Han jugat el millor partit del que portem de temporada. Avui era una prova per saber si el que hem fet aquestes setmanes s'havia assimilat i ho han fet i amb nota.

La setmana que ve. els santcugatencs, que han guanyat els tres partits disputats, visiten el RC Fénix de Saragossa.