Les nombroses lesions no aturen un efectiu Rugby Sant Cugat

Imatge del primer equip

Rugbi

Publicat el 20/oct/15 per Pedro Miserachs

El Rugby Sant Cugat comença la temporada amb una bona ratxa de resultats malgrat que la sort no acompanya l'equip en el capítol de lesions. Els santcugatencs han acabat tres dels quatre partits amb bonus ofensiu i lideren la classificació amb molt marge de millora en el joc quan recuperin tots els efectius.

Ni la decepció de no pujar de categoria per segon any consecutiu ni la baixa de dues peces clau com Pol Pla i Bruno Granell han fet defallir un Club Rugby Sant Cugat que és per mèrits propis un dels principals candidats a l'ascens. De moment pel que fa a resultats està complint amb les expectatives, amb un ple de victòries, tot i patir per guanyar en gairebé tots els partits. Poble Nou Enginyers (18-37), UE Santboiana B (13-17), BUC (26-32) i RC L'Hospitalet (26-23) han estat les víctimes.

En tots els partits els santcugatencs han hagut de suar de valent per aconseguir el triomf, sobretot per les nombroses baixes que ha patit l'equip. Només en la primera jornada, precisament quan han aconseguit la seva victòria més àmplia, amb aportació dels nous fitxatges Álvaro Alcon i Tomás Gruden.

Les lesions no estan respectant l'equip entrenat per Leo Pereira i Jordi Justícia. En la primera jornada ja va caure un dels fitxatges estrella, el neozelandès Tim Smith. Posteriorment ho han fet Ghi-fe, Álvaro Alcón, Fede Louteiro, Abraham Velasquez i Carles Bou. Això merma el potencial de l'equip i dóna més mèrit a un conjunt que ha de moure peces per poder competir, com comenta el seu tècnic, Leo Pereira.

Leo Pereira

Cada setmana he de recompondre l'equip i intercanviar els jugadors de les seves posicions. És com començar de nou.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El proper compromís dels santcugatencs serà davant les Abelles de València.