El Club Gimnàstica Sant Cugat s'adhereix a l'associació Sant Cugat Creix

El club santcugatenc aportarà 573 noves membres, fet que suposarà que la meitat d'integrants de l'associació siguin dones


  • Comparteix:

SantCugatCreix suma un nou memebre, el Club Gimmnàstica Sant Cugat, després d'anys que converses / Foto: Cugat Mèdia

SantCugatCreix suma un nou memebre, el Club Gimmnàstica Sant Cugat, després d'anys que converses / Foto: Cugat Mèdia

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ja forma part de l'associació esportiva Sant Cugat Creix. El club santcugatenc, que s'afegeix al projecte amb 'il·lusió i ganes de continuar lluitant per visibilitzar la gimnàstica', aportarà un total de 573 noves membres, fet que suposarà que, per primera vegada a la història, la meitat d'integrants de l'associació siguin dones. La incorporació s'ha fet oficial aquest dimecres amb una roda de premsa on ambdues parts han remarcat la satisfacció d'unir els camins de cara al futur.

L'entitat esportiva, que actualment presideix Mònica Viñals, serà el sisè club a incorporar-se a Sant Cugat Creix, després del Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat i el Club de Rugby Sant Cugat, entitats fundadores l'any 2014, i el Junior FC i el Club Handbol Sant Cugat, que es van adherir a l'associació esportiva el 2015 i el 2020 respectivament.

El president de Sant Cugat Creix, Mauri Benito, ha remarcat que el "club santcugatenc compleix tots els requisits per formar part de l'associació" i ha destacat els seus valors i la seva forma de "treballar i competir a escala internacional".

Des del punt de vista del club, la presidenta del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, Mònica Viñals, s'ha mostrat molt agraïda per "l'intent de donar veu al seu esport" i ha remarcat que "creu que és un acord que pot ser especialment positiu per a continuar creixent com a entitat".

El club santcugatenc compta amb 276 gimnastes sumades a les més de 144 que també formen part del club i que estan repartides per les set escoles existents a Sant Cugat, Rubí, Bellaterra i Barcelona.




Mauri Benito

El Club Gimnàstica Rítimica i Estètica Sant Cugat compleix amb tots els requisits per unir-se a l'associació. És un club que competeix a nivell internacional i que destaca per la seva forma de fer.

Mònica Viñals

Pensem que aquest acord pot ser molt positiu per poder seguir creixent com a club esportiu



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.