El Club Petanca Can Cabassa, exclòs del torneig de Festa Major


  • Comparteix:

El Club Petanca Can Cabassa no ha estat convidat a participar al torneig Interclubs de Festa Major. Els 4 clubs santcugatencs s'han negat a invitar a aquesta nova entitat segons ha explicat Belén de la Vega, presidenta del club, a Ràdio Sant Cugat.

El Club Petanca Sant Cugat, el Club Petanca Sant Cugat Atlètic, el Club Petanca Mira-sol i el club petanca sant francesc disputaran el torneig interclubs de Festa Major. Fins aquí no hi hauria cap tipus d'interès noticiable, però si els hi diem que el Club Petanca Can cabassa no ha estat convidat aquí hi ha un interès de noticiabilitat sorprenent. Segons ha afirmat Belen de la Vega, presidenta del Club Petanca Can Cabassa, cap dels 4 clubs ha volgut convidar a la seva entitat. De la Vega no entèn aquesta actitud que ja han comunicat a l'Ajuntament.
Per la seva banda, el regidor d'esports, Xavier Cortés, ha afirmat que està trist per aquesta polèmica i no entèn com no s'ha convidat a aquest club si és de la nostra ciutat.
Un trist incident que deixarà al Can Cbassa sense participar al torneig de Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.