Destacat paper de les tripletes locals al torneig femení Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Club Petanca Molins de Rei en categoria general, el Can Mariné en consolació i el Santa Rosa a la repesca han estat els guanyadors de la primera edició del torneig femení Ciutat de Sant Cugat. El torneig organitzat pel CP Sant Cugat compta amb la participació de 27 tripletes de 13 clubs diferents.

Les pistes municipals de la Pollancreda van acollir, durant tot el matí de diumenge i fins a primera hora de la tarda, la primera edició d'una competició reservada excluisivament per a dones. El torneig ha respost a les espectatives i esportivament els resultats han estat força bons pels clubs santcugatencs, que han près part. Flora Santiso, organitzadora del torneig, respirava tranquil·la després de comprovar l'éxit de la prova.

Flora Santiso

Ara sí que estic tranquila, perquè les coses han sotit molt bé.


Una tripleta del CP Molins de Rei ha estat la campiona en la categoria general després de derrotar en un disputada final, la tripleta del CP Sant Cugat. El tercer lloc l'ha ocupat el CP Castellbisbal. El Can Mariné de Santa Coloma ha encapçalat la classificació de consolació, seguit del Canovelles i el CP Sant Francesc, que ha quedat tercer. Per altra banda, a la repesca, el campió ha estat el Santa Rosa de Rubí, que ha superat a la final el Can Mariné colomenc i la tercera plaça ha estat per una altra tripleta del club amfitrió, el CP Sant Cugat.

Jordi Puigneró, regidor de Relacions Institucionals, ha presenciat la final de general, que ha perdut la tripleta local i ha lliurat el premi a les campiones. Puigneró ha subratllat el bon paper de les tripletes de Sant Cugat.

Jordi Puigneró

És un torneig important que serveix per promocionar l'esport femení a la ciutat.


Amb aquest torneig s'han estrenat les noves pistes que s'han fet a les instal·lacions de la Pollancreda, que amplia de 8 a 12 les pistes disponibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.