El Club Petanca Sant Francesc disputarà la fase prèvia del Campionat d'Espanya


  • Comparteix:

El Club Petanca Sant Francesc disputarà la fase prèvia del campionat d'Espanya. Aquesta prèvia, que durarà quatre caps de setmana, es disputa per eliminació. Aquest sistema, que obliga a guanyar tots els partits, fa que la classificació per al campionat d'Espanya sigui una utopia. José Ribada, president del club, creu que la classificaió per l'estatal.

Un any més el Club Petanca Sant Francesc intentarà classificar-se per al campionat d'Espanya. Per això s'ha inscrit a les fases prèvies. Tot i això no és gens fàcil que el club santcugatenc pugui assolir una plaça per a l'estatal. El sistema de classificació, que obliga a passar quatre rondes, i la qualitat dels rivals fa molt difícil que els sis jugadors que representaran a l'entitat assoleixin les primeres places. El president del club, José Ribada, veu molt difícil passar les primeres rondes.

José Ribada

Es molt difícil passar les primeres fases. Hi ha molts equips que han baixat jugadors de primera per arribar a les finals


El Club Petanca Sant Francesc compta en el seu palmarés amb una participació en el campionat d'Espanya. Va ser l'any 1982 i el club santcugatenc va quedar tretzè. Ara per ara sembla molt difícil repetir aquella fita. Per Ribada, igualar la posició que van aconseguir la temporada passada ja es consideraria un bon resultat.


José Ribada

L'objectiu és quedar vuitens. Si arribessim a aquesta posició ja quedariem ben classificats


En cas que no es classifiquin, els santcugatencs competiran als diversos tornejos de cap de setmana que els diferents clubs organitzen arreu de tot l'Estat. A més, ja preparen el torneig interclubs entre els equips de la ciutat, així com el torneig de Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.