Londres 2012, punt i final d'Erika Villaécija


  • Comparteix:

Londres 2012, l'última oportunitat per aconseguir medalla

Londres 2012, l'última oportunitat per aconseguir medalla

La nedadora del CAR de Sant Cugat Erika Villaécija anuncia la seva intenció de retirar-se un cop passats els Jocs Olímpics de Londres 2012. Després del discret paper a Pequín 2008, Villaécija assegura que somia en aconseguir una medalla a la cita olímpica londinenca.

Tot i que podria seguir competint un any més en funció de les beques i les ajudes, Erika Villaécija té decidit quin serà el punt i final de la seva carrera com a nedadora. Els Jocs Olímpics de Londres 2012 seran l'última competició internacional a la que acudirà la nedadora del CAR.

Villaécija, de 25 anys, acumula diferents rècords nacionals i medalles en mundials i europeus, però encara té pendent penjar-se una medalla olímpica. Londres 2012 serà, doncs, l'última oportunitat per fer realitat un somni que es va resistir a Atenes 2004 i Pequín 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.